Fotogalerie

Počítadlo stromů

2014-23 Zasazených

Neovocných:9200
Ovocných:1490

2024 Připravovaných

Neovocných:5153
Ovocných :47

2016

21.12.2016

Krásný den všem, den je o to krásnější,že jsme dnes sečetli a poslali 32000kč do Guatemaly 
z prodeje starostlivých panenek za rok 2016, máme obrovskou radost, částka je vyšší než 
za loňský rok-), tak malé jsou panenky a tak šikovné a tolik radosti dělají i u nás v ČR:), neváhejte a nadále je kupujte pro své blízké:), krásné dny, klidné Vánoce a děkujeme, 
že pomáháte, moc se těšíme na další rok co přinese:).Přejeme všem krásné tiché svátky plné lásky, pravdy a moudrosti a nechť i to nás provází do příštího roku:). Děkujeme za další rok, který díky vám byl pro tento projekt bohatý a úspěšný.
http://eshop.loveforguatemala.com/staro…/starostlive-panenky
LFG

7.12.2016

Krásný advent všem přejeme.. Moc děkujeme všem co se zúčastnili našich posledních 2 akcí-Salon Ljuby Fuchs v Praze a Křtu audio pohrátek.

Díky křtu pohrátek se bude moci vzdělávát dalších 5 guatemalských holčiček a to nás moc těší:).

Zde přejeme příjemné shlédnutí:

http://decko.ceskatelevize.cz/zpravicky  -zde je o křtu a pomoci guatemalským holčičkám

https://www.youtube.com/watch?v=gwNZDG-KLnY  -zde o našem projektu celkově, točeno pro TV RELAX

a jinak vás srdečně zveme na naši poslední veřejnou akci tohoto roku-na naše oblíbené místní vánoční trhy na Dobešku:

trhy se konají v pátek 16.12 od 16h do 21h a v sobotu 17.12. od 10h do 14h, moc se na vás těšíme:)

Studio Dobeška, Nad Lomem

1770, 147 00 Praha 4

LFG

22.11.2016.

Srdečně Vás všechny zveme na křest AudioPohrátek, který se bude konat tento čtvrtek 24.11.2016 v kine Řevnicích od 16:30h.
Startovné činí 50,- Kč. Veškerý výtěžek ze startovného je určen guatemalským holčičkám 
na vzdělání. 
Prohlédnout i zakoupit si můžete nejen Pohrátky, ale i naše výrobky od LOVE FOR GUATEMALA, více o krásné knize a audiu Pohrátek najdete 
na www.pohrátky.cz ale bude ještě lepší když přijdete:).

14.11.2016

Děkujeme naší další akci v Třebotově,napočítáno 30 neovocných a 9 ovocných stromů:) Děkujeme všem, dále nás můžete najít ve středu 23. listopadu v Salonu Ljuby Fuchs, 18.30h, Národní třída, Jungmannovo náměstí 767, Praha 1. Těšíme se:

 6.11.2016

Blíží se naše další veřejná akce, najdete nás příští sobotu na svatomartinském jarmarku 
v Třebotově ( pár kilometrů za Prahou-Praha-západ, kousek od Praha Radotín), od 10-16h. 
V nabídce bude úplně vše co máme stále ještě na skladě před naší další cestou. Naším velkým snem je,abychom odjížděli s 2000 neovocnýma a 200 ovocnýma stromama na další zalesňování 
v roce 2017. Pojďme do toho společně:). Krásné podzimní dny přejeme. LFG

17.10.2016

Přínášíme vám náš nejnovější rozhovor, tentokrát s moc milým panem šéfredaktorem Petrem Nejedlým pro Cestomilu.. Bylo to tak příjemmné,že hned po rozhovoru jsem začala hledat letenky na příští cestu:)

http://www.cestomila.cz/clanek/1504-irena-delave-guatemala-s-laskou-a-otevrenym-srdcem

10.10.2016

Děkujeme všem, kteří se zapojili do našeho společného projektu s evi látky na Vinohradech. 
Celá akce vynesla 58 stromů k výsadbě a 1900,- na školu pro guatemalské dívky! Dále nás najdete 12. 11.2016 na jarmarku v Třebotově (okr. Praha západ), těšíme se na všechny co k nám najdou cestu:).

27.9.2016

Moc vás zdravíme na začátku podzimu a těšíme se z mnoha dalších stromů připsaných 
a z prodaných panenek na vzdělávání. Tyto peníze pak jdou na konkrétní děti v našem projektu a my moc děkujeme. Do 3.10. 2016 je stále možnost nakoupit naše výrobky v evi látkách na Vinohradech (Bořivojova 1, Praha 3) a pak dále budeme informovat o dalších akcích.  

Děkujeme za přízeň, LFG

20.9.2016

Děkujeme všem co přišli na náš zahajovací guatemalský večírek, krásná společnost, krásné látky 
a výrobky a guatemalské jídlo, akce trvá do 3. 10. v evi látkách na Vinohradech, neváhejte,zastavte se a kupte si něco krásného od guatemalských žen. Děkujeme, LFG

9.12.2016

Moc děkujeme všem co dorazili na naše dva předešlé festivaly, kterých jsme se zúčastnili. Máme dalších 60 stromů pro Guatemalu, na vzdělávání připisujeme dalších 2260kč:)))). A hlavně díky všem co nakoupili naše výrobky, mayské ženy dostávají dostatečnou mzdu (fair trade). A nyní se moc těšíme na Guatemalské dny, které startují v Evi látkách butiku na Vinohradech, (Bořivojova 1 (vchod z ulice Lucemburské) 13000 Praha 3) od pondělí 19. 9. Zde najdete naše výrobky po dobu 14 dní, do 4:10. 2016. více na http://www.evi-latky.cz/
My se na vás moc těšíme:))))

LFG

14.8.2016

Hlásíme se s našimi akcemi na září, hned první sobotu 3. září nás najdete na festivalu Hravě a Zdravě v Řevnicích (více info na:http://www.letanek.cz/program-tata-mama-spolu-hrave-zdrave.php ),další víkend nás v neděli najdete na festivalu Country life Biodožínky v Nenačovicích u Berouna, (více info na : http://www.biodozinky.cz/) a třetím týdnem startuje akce Guatemalské dny V Evi látkách butiku na Vinohradech, kde si budete moci od 20. září do 4. října koupit naše produkty a tím podpořit guatemalské ženy, děti a zalesňování (adresa akce je Bořivojova 1, Praha 2.) 
Těšíme se na vás,krásné letní dny přejeme
LFG

24.7.2016

Moc nás těší nový článek o našem projektu napsaný v červnovém vydání Pravého Domácího Časopisu. Celý článek si můžete přečíst na našem webu v sekci Články. Krásné letní dny přejeme.

LFG

29.6.2016

Dnes večer jsme překročili další 1000 stromů pro sázení v Guatemale, aktuálně máme tedy 1007 neovocných stromů a 82 ovocných stromů připraveno na další zalesňování. Jsme nesmírně vděčni za tolik podpory a jedeme dál:). Stále na našem eshopu přibývají další výrobky, průběžně přidáváme. Přejeme všem krásné léto a těšíme se na další akce, seznámení a příležitosti.

Vaše LFG

14.6.2016

Další obrovské srdečné díky za tak krásný festival a tolik milých setkáních, máme dalších 60 stromů pro Guatemalu a skrz prodej starostlivych panenek připisujeme dalších 1350 kč:) 
pro mayské děti z kmene Ixil.. 
Další obrovské díky českým poporodním dulám, obzvláště Martine Noskové, která nás přijela navštívit a díky ní, nyní mayské látky se již dostaly do červeného stanu poporodních dul na Moravě.. Nádherné propojení ženských srdcí a porodních bab, dul, z Guatemaly až do Česka:). 
Za vše moc děkuji,můj tým- můj úžasný muž  a synové Nicolas a Noel, všichni se mnou 13 hodin na festivalu krásně pluli:)))). Těšíme se na další..

7.6.2016

Děkujeme všem co nás  přišli navštívit a podpořit do Řevnic. Napočítáno 30 dalších stromů:) 
a obzvláště hluboké zahřátí na srdci, když se u stánku objevil guatemalský pár žijící převážně 
v Guatemale a s poděkováním za naší snahu nám přivezli guatemalskou kávu.
A hlásíme další akci na kterou se moc těšíme, tentokrát vás zveme tuto sobotu 11.6. 
na multikulturní Kaleidoskop festival v parku na Pankráci, Praha 4, od 9h do 21h. Přijďte nás rozveselit a pokud to vše zvládneme vyřídit na celnici, budou nové tašky mnoha barev, velikostí 
a vzorů:)
🙂

1.6.2016

Těšíme se na náš další stánek a to již tuto neděli na náměstí v Řevnicích, při slavnostním průvodu Karla IV na Kalrlštejn. Najdete nás tam od 9h ráno a nabídka bude velice pestrá:). 

30.5.2016

Další krásné tašky právě dorazily, čekáme na proclení a brzy již budou k prodeji. Tašky pochází z komunity Todos Santos, jsou v různých barvách, ručně tkané a vyšívané.                                              

LFG

11.5.2016

Nemůžeme se dočkat na naší další objednávku v které budou látky, další nové tašky, náušnice a mnoho dalšího.Také mnohokráté díky kdo nás podpořil 
v lesní školce u Broučků v Radotíně. Naše další akce se blíží, první červnovou neděli nás najdete na trhu v Řevnicích při slavnostním průvodu Karla IV a 2. sobotu v červnu nás najdete na mezinárodním festivalu Kaleidoskop v Praze Braník. Detaily již brzy. Děkujeme 
a krásné dlouhé sluneční dny všem přejeme.

LFG

11.4.2016

Máme pro vás další radostné zprávy. Pro velký zájem budeme opět objednávat látky. Prosím kontaktujte nás, rádi vám zašleme náš katalog. A druhá radostná zpráva je,že jsme překročili hranici 3000 stromů pro Guatemalu, moc děkujeme za vaši podporu.

LFG

21.3.2016

S prvním jarním dnem všechny moc zdravíme a máme radost,že naše objednávka již dorazila. Nové tašky, náušnice, látky,šály a mnohem více. Postupně budeme doplňovat na eshopu. Těší nás váš veliký zájem o objednávání metráží látek a moc rádi bychom prohloubili prodej metráží. Pro mayské ženy toto znamená řádný příjem a více práce. Pokud máte někdo zájem nebo víte o možnostech kde a komu naše krásné látky nabízet,prosím dejte nám vědět. Rádi pošleme i náš katalog.

Jinak pro inspiraci a pochopení jak důležitý je fair trade v zemích jako v Guatemale, zde nabízíme ke shlédnutí malé video, tentokrát o pěstování guatemalské kávy. Děkujeme za Vaši podporu, nabíráme sílu na jaro a festivaly na kterých budeme se stánkem. Včas budeme informovat. 

S láskou Irena DeLave

29.2.2016

Veliké poděkování chceme vyjádřit paní starostce a knihovnici na Mořince na Karlštejnsku
za jejich pomoc při putovní prodejní výstavě, která se uskutečnila již druhým rokem 
v knihovně na Mořince. Díky této prodejní výstavě jsme napočítali dalších 82 stromů 
pro Guatemalu 
a podpořily mnoho žen v Guatemale. Další veliké poděkování putuje do prodejny v Řevnicích, Bijo jako od maminky, která nás již dva roky podporuje s prodejem v jejich prodejně. Jsme moc vděčni. Krásné předjaří přejeme všem.

15.2.2016

Milí příznivci,

naše velká objednávka je již na cestě, moc se těšíme. Též se těšíme na další rok, pokud by jste nám rádi nabídli nějaké místo na výstavu, besedu, festival, trh, budeme vděčni, uvidíme co stačíme:). Nyní pracujeme na dalších možnostech sázení stromů v Guatemale,držte nám stále palce:). 

Krásne předjarní dny přeje

LFG

13.1.2016

Milí příznivci, chystáme se na velikou objednávku z Guatemaly, pokud máte nějaké specifické přání, sem s ním:). Také je možnost si objednat tkanou látku,
z které si můžete pak ušít co budete chtít vy:)Látka se tká v rozměrech 50cm široká a 3 m dlouhá, dejte nám vědět, vzorů a barev je mnoho, pošleme vám katalog. Vaše látka bude utkaná v horské komunitě u mayských žen kmene Quiche v nadmořské výšce 2800m. Ženy díky vám dostanou fair trade mzdu, Guatemala 2 stromy a vy krásnou látku utkanou s láskou a péčí. Tuto komunitu vysoko v horách jsem navštívila poprvé v létě 2015 a je mi ctí vozit jejich překrásné výrobky 
do Čech. Těšte se na nové joga vaky, tašky s mayskými motivy, nové šály,náušnice a mnoho dalších krásných věcí. Krásné dny přejeme 🙂

7.1.2016

Milí příznivci, vítáme vás v Novém roce a přejeme jen to dobré:). My přejeme sobě hodně podpory pro Mayské ženy a hodně stromů pro Guatemalu:). Blížíme se ke 3000 stromům a za to vám moc děkujeme. Právě pracujeme na další objednávce krásných výrobků, které by měly dorazit 
od Mayských žen k nám do Čech, moc se těšíme na nové výrobky a zároveň zde je pár novinek již teď v našem eshopu. Krásný leden přejeme a děkujeme,že jste na nás mysleli při nakupování vánočních dárků pro své blízké. 
S láskou, Irena DeLave
http://eshop.loveforguatemala.com/