Fotogalerie

Počítadlo stromů

2014-24 Zasazených

Neovocných:14200
Ovocných:1490

2024 Připravovaných

Neovocných:589
Ovocných :87

2019

17.12. 2019

Krásný adventní čas přeji všem a moc děkuji kdo nás našel na vánočním trhu na Dobešce
a tím nás podpořil. Připsáno je dalších 62 stromů a celkově za tento rok se vybralo 15 310kč do fondu vzdělávání. Eshop je stále otevřen do 26. 12. kde můžete zakoupit nejen výrobky, ale i darovací certifikáty na stromy a dárkové poukazy.

Krásné Vánoce veselý vstup do Nového roku Vám ze srdce přeji

Irena DeLave

25.11.2019

Srdečně všechny zveme na naší poslední akci tohoto roku, na náš oblíbený vánoční trh na Dobešce. Akce proběhne v pátek 13.12. od 16 do 21h a v sobotu 14.12. 2019 od 10h do 14h na adrese Jasná I, 1181/6, Praha 4. Přijďte nás navštívit a nakoupit si vánoční dárky. 

Těšímše se

www.divadlodobeska.cz

16.10.2019

Moc děkuji všem kdo nás na Planetfestu v Berouně navštívil a podpořil. Také moc děkuji skvělým organizátorkám, za nádherný den a za možnost přednášky na podiu na téma Celosvětový význam zalesňování.

K poslechu je zde:

Krásné podzimní dny přeji

Irena DeLave

26.8. 2019

Moc zdravíme na konci prázdnin, i my jsme zpomalili a užívali si letních radovánek. Nyní se už těšíme na naší první podzimní akci a tak nás najdete na Planetfest v Berouně, 28. 9. od 11h.S sebou budeme mít vše co máme z Guatemaly, dokonce i věci co ještě se nestihly dostat na eshop:). Více o tomto úžasném festivalu najdete na: www.planetfestberoun.cz

Těšte se  také na nová fota na našem webu z naší poslední cesty po Guatemale.

Irena DeLave

26.6. 2019

Krásné léto všem, pomalu přibývají nové výrobky na eshopu co jsme dovezli. Moc se těšíme až se s vámi podělíme o další krásné věci a spoustu fotek z letošní cesty. Ale jak nastávají prázdniny, dovolujeme i my se spomalit a sem tam odpočívat.

Slunce v duši vám všem přejeme

LFG

3.6.2019

Jsme zpět z Guatemaly, plní energie pokračovat:). Cesta byla nabitá a velice úspěšná
ve všech směrech. Moc nás těší,že se díky vám podařilo napočítat 10 000 stromů, celkem od počátku projektu a dostali jsme se tedy na 10 060 stromů od počátku projektu, tedy od roku 2013:). To nás moc těší a motivuje. Lidé v mayských komunitách moc děkují a těšte se na spousty fotek a videíí, které budou zde i na naší facebookové stránce.

Také jsme dovezly spoustu krásných mayských výrobků z našich fairtradových komunit žen a i přibraly další do party. Je krásné vidět a slyšet jak dostatečná mzda dělá pro rodinu obrovský rozdíl. Těšte se i zde na videa a fota žen,které pro vás tkají až ve 3100 metrech nad mořem:). 

A také děkujeme kdo už nás hned po příletu podpořil na našich akcích-festival na Bílém Kameni a na festivalu průvodu Karla IV v Řevnicích. Tuto sobotu 8.6. najdete naše menší výrobky pod křídly stánku Pohrátky na festivalu Hravě Zdravě opět v Řevnicích, těšte se na nové náušnice z kokosu, látek, motýlkové náramky na nohy a mnoho dalšího. 

Krásné již letní dny přejeme

LFG

7.5.2019

Za dva dny odlétáme do Guatemaly a moc se těšíme. Budeme putovat po našich komunitách, zalesňovat započítané stromy od poslední cesty a vypadá to,že se dostaneme
k zalesnění celkem 10 000 stromů  od počátku projektu!!
Máme obrovskou radost, stále můžete podpořit naše sny:). Na našem eshopu je možné zakoupit darovací certifikáty na stromy ovocné i neovocné a také výrobky od mayských žen vyráběné za podmínek dostatečné mzdy. V každém výrobku jsou započítané dva neovocné stromy. Moc děkujeme a těšte se na fotky,videa a nové krásné výrobky, které dovezeme:).

Sledujte také náš facebook a po příjezdu nás za čerstva můžete najít 25.5. od 13 h
na festivalu ve Lhotce, škole Bílý kámen. Lhotka se nachází za Svinařema v Poberouní.

Naše 2. akce bude 2. 6. v neděli nás můžete najít na festivalu Průvodu Karla IV, na náměstí
v Řevnicích od 9h. Budeme se moc těšit.

Vaše LFG

22.4.2019

S radostí a vděčností sdílíme další krásné místo,kde můžete zakoupit naše výrobky.  Najdete je nově v Dobřichovicích, ulice Pražská 7, v překrásném kosmetickém salonu.

www.jk-studio.cz 

Ze srdce děkujeme LFG

25.3.2019

Milí přátelé, 

do naší další cesty do Guatemaly zbývají méně jak dva měsíce, my moc toužíme vysadit co nejvíce stromů, což je jedna z našich největších misí projektu. Stromy jsou pro planetu Zemi, ne jen pro Guatemalu, vše je tak propojené.

Na našem webu si můžete koupit certifikát na ovocný strom,který stojí 100 Kč, neovocný 30 Kč.

Certifikát můžete někomu i darovat.

Prohlédněte si naší dosavadní galerii fotek https://www.loveforguatemala.com/…/2-…/116-zalesn-ova-ni-2017

PROSÍM BUĎTE AKTIVNÍ! Změna se nestane sama a tento projekt má úžasné hmatatelné výsledky.

KUPTE SI PÁR STROMŮ, ZE SRDCE DĚKUJEME.

http://eshop.loveforguatemala.com/index.php…

18.3.2019

Na našem eshopu se zrodily další výrobky:). Nová pouzdra a tašky jsou zde pro vás. Naše cesta do Guatemaly se blíží a tak moc doufáme,že ještě napočítáme další stromy do našeho dalšího zalesňování. Přidejte se. :). Také se těště na novou jarní kolekci meditačních polštářů, nejsou určené jen na meditaci,ale jsou i krásným doplňkem do každého pokoje. 

Krásné dny přeje 

LFG

22.2.2019

Krásné předjarní dny všem, 

Právě jsme aktualizovali naší stránku Prodejní místa, pokud by jste chtěli vidět i naše fair trade výrobky jinde a víte o místě,kde by se hodily, dejte nám prosím vědět. 

Také prosím sledujte naše facebookové stránky kde ukazujeme výrobky ,které jsou jen
po jednom až dvou kusech a díky tomu se nedostanou na náš eshop. 

Těšte se na novou kolekci meditačních polštásřů, náš čalouniík je pro vás vyrobí v půlce března. 

Krásné jarní dny všem 

27.1.2019

Krásný Nový rok přejeme všem, těšíme se na vše co nám tento rok přinese a na naší cestu do Guatemaly, která se uskuteční v květnu 2019.

Na našem eshopu můžete najít nové polštáře a meditační polštáře:). 

S láskou 

Irena DeLave